Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Placinta Cu Branza De Vaci Si Stafide

Placinta Cu Branza De Vaci Si Stafide

Galbenusurile se freaca cu uleiul ca pentru maioneza. Fac placinta cu branza dulce de fiecare data cand am prea multa branza pe care nu o mai mananca nimeni.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

4 oua, 200g faina, 200g zahar pudra, 500g branza de vaci, 100g ulei, 50g gris, 100g lapte, 50g stafide, coaja rasa de la o lamaie, un varf de cutit de bicarbonat. +e toarna compozitia de branza peste aluatul din tava. Coaja de la o lamaie rasa.

Placinta Pachetel Cu Branza De Vaci Si Stafide Rețetă Petitchef
vizitati articolul complet aici : https://www.petitchef.ro/retete/altele/placinta-pachetel-cu-branza-de-vaci-si-stafide-fid-1382028
Mixam putin branza, adaugam stafidele, 1 ou batut si mai mixam, adaugam zaharul si coaja rasa de lamaie. 1 pliculet de zahar vanilat. 4 oua, 200g faina, 200g zahar pudra, 500g branza de vaci, 100g ulei, 50g gris, 100g lapte, 50g stafide, coaja rasa de la o lamaie, un varf de cutit de bicarbonat.

Se ia o foaie de placinta si se pune putina compozitie de branza, din loc in loc.

500 g branza de vaci (eu pun din ochi cam cat de multa branza vreau ). Coaja rasa de o lamaie; Placinta cu branza proaspata de vaci.

Am facut focul la cuptor. Mixam putin branza, adaugam stafidele, 1 ou batut si mai mixam, adaugam zaharul si coaja rasa de lamaie. Coaja de la o lamaie rasa.

Placinta Cu Branza Si Stafide Retete Haplea
vizitati articolul complet aici : http://retete-haplea.ro/placinta-cu-branza-si-stafide/
Se separa albusul de galbenus. 50 g de unt topit. Plăcinta cu brânză dulce de vaci și stafide este fină, moderat de umedă și devine încă mai gustoasă în următoarea zi.

Topiti untul la foc mic.

Foi de placinta 6 buc, unt 100 g, branza de vaci 500 g, oua 7 buc, zahar 1 pahar, esenta de vanilie 1 buc, stafide 100 g, iaurt 200 g. 50 g de unt topit. Galbenusurile se freaca cu uleiul ca pentru maioneza.

1 pliculet de zahar vanilat. Astfel, placinta va iesi suculenta si frageda, nu ca o mamaliga si mai dura. Mixam putin branza, adaugam stafidele, 1 ou batut si mai mixam, adaugam zaharul si coaja rasa de lamaie.

Prajitura Turnata Cu Branza Si Stafide Flaveur
vizitati articolul complet aici : https://www.flaveur.ro/prajitura-turnata-cu-branza-si-stafide/
½ sticluta de esenta de rom. 4 oua, 200g faina, 200g zahar pudra, 500g branza de vaci, 100g ulei, 50g gris, 100g lapte, 50g stafide, coaja rasa de la o lamaie, un varf de cutit de bicarbonat. Salvaresalvați placinta cu branza si stafide pentru mai târziu.

Retete de placinta cu branza dulce de vaci si stafide.

Se încinge cuptorul la 190°c. 4 oua, 200g faina, 200g zahar pudra, 500g branza de vaci, 100g ulei, 50g gris, 100g lapte, 50g stafide, coaja rasa de la o lamaie, un varf de cutit de bicarbonat. 50 g de unt topit.

Posting Komentar untuk "Placinta Cu Branza De Vaci Si Stafide"