Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Structura Repetitiva Cu Test Final

Structura Repetitiva Cu Test Final

Unde in cazul in care o secvenţă de operaţii se repetă cat timp/pana cand este indeplinită o condiţie, atunci se folosesc structuri repetitive, cu test iniţial sau cu test final. Structuri de bază(liniară, alternativă şi repetitivă).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Structura repetitivă cu contor (cu număr cunoscut de paşi) este codificată prin instrucţiunea for. Dacă continui să folosești acest site web, ești de acord cu utilizarea lor. Exemplificare cu o problemă rezolvată în scratch.

Algoritmi
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/natagrajdianu/algoritmi-10607876
Structuri repetitive cu test finaleste codificata, prin instructiunea. Structura repetitivă cu test final. C3 :sa aplice algoritmul pentru alte aplicatii.

Structura repetitivă cu contor (cu număr cunoscut de paşi) este codificată prin instrucţiunea for.

Conditia, o expresie logică ce poate fi evaluată prin valoarea true sau. Dacă este adevărată, procesul se reia. 2.strucura repetitiva cu test final.

P2:se verifica conditia.daca conditia este falsa se revine la pasul 1.altfel(daca conditia este adevarata) se paraseste structura repetitiva. Structura repetitiva cu test initial: Structura repetitiva cu test final:

Http Www Tcm Ugal Ro Personal Maier 20catalina Curs Pclp Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
{secventa de instructiuni sau corpul ciclului}. Structura repetitivă cu test inițial. Structura repetitiva cu test final.

În cazul structurii repetitive cu test final operațiile se execută.

Structura repetitivă cu test final. 1.structura repetitivă cu test inițial(cât timp). P2:se verifica conditia.daca conditia este falsa se revine la pasul 1.altfel(daca conditia este adevarata) se paraseste structura repetitiva.

While este o structură repetitivă cu număr necunoscut de pași și test final. Să identifice schema bloc pentru repetitia cu test final. Structura repetitivă cu număr necunoscut de pași și test final.

Algoritmi
vizitati articolul complet aici : https://www.scritub.com/stiinta/informatica/ALGORITMI75535.php
În cazul structurii repetitive cu test final operațiile se execută. Structura repetitiva „cat timp este structura repetitiva cu un numar necunoscut de pasi conditia trebuie sa devina falsa(ca structura repetitiva sa se repete). Structuri de bază(liniară, alternativă şi repetitivă).

Repeta instructiuni pana cand conditie.

Setul de instrucțiuni din interiorul structurii repetitive cu test final se execută cel puțin o dată, indiferent de valoarea de adevăr a condiției, spre deosebire de structura repetitivă condiționată anterior în care setul de instrucțiuni se executa doar dacă condiția era adevărată! Structurile repetitive execută o instrucțiune de un anumit număr de ori, sau cât timp o condiție este adevărată. A=2 a=3 a=4 suma celor 3 numere este:

Posting Komentar untuk "Structura Repetitiva Cu Test Final"